Novi Sad
10.06.2014.
08:08 > 10:37
Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina na čelu sa predsednikom Kostom Hadžijem optužio je menadžera Zorana Pavlovića da mahinacijama pokušava da dođe do novca od prodaje igrača.
  • surla

    10.06.2014 14:56
    ajmo voso volim te
  • 10.06.2014 09:47
    U Zatvor sa njima!
  • дођош

    10.06.2014 09:47
    не питај како, али знам
    Стварно цртани филм!
    Отишли смо сви у ...

    Са друге стране, коју никако не подржавам:
    -Како је уопште било ко очекивао да добије новце без гаранције? БизМисмени су дали новце и постали "власници" играча, или бар леве или десне ноге! У јаму без дна нико не баца новце без гаранције.
    Нису они ту уопште криви! Криви су они што су играче продали у робље, зарад неких краткотрајних интереса!

    Идемо даље, ПРАВИ власник Војводине је из Црне Горе, и њему се дугује много новца. Тај дуг се ЈЕДНОСТАВНО МОРА платити са све каматом. МОРА! Зато ови марифетлуци!
    Са једне стране је можда боље све то платити по сваку цену (остаје клуб "самосталан"), а са друге следи вероватно гашење клуба! Ово што се музе на сламку не значи опстанак клуба, већ куповину времена док се дуг врати!
    То вам је права истина, без прозивања било кога поименице! И то вам је ситуација у ВАШЕМ клубу, пошто ја нисам никакав навијач, нити ме то интересује.

    Такозване вође навијача и различита удружења се деле на она која воде бивше БатОве десне руке за "неке ствари" и она која, у оквиру сарадње са безбедносним органима, стварају профит за своје "вође".

    Одавно је ту све труло, и мислим да је време да се то коначно покаже!

    Ето, без имена и презимена било кога, представљена вам је истина о овом клубу! Они који су упућени, СВЕ ће знати о коме пишем.

    Пуно поздрава и коначно направите разлику између навијача и "навијача".

    Нисам навијач и спорт ме слабо занима, нисам староседелац већ дођош, али бих ипак желео да клуб опстане. Толико заслужују они који су га основали!
  • besan ker

    10.06.2014 09:42
    Pavlović, Rabrenović, Čabrić i Butorović mlađi su klasične štetočine, i valjda je sada svima jasno zašto su morali biti oterani iz Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna